Video Online Consult

75.00

Ayurvedisch Video Online Consult (half uur).

Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen, dan worden de kosten volledig of deels vergoed door je verzekeraar.

 

Wanneer doe je dit consult?

Je wilt graag eens praten over je klachten, iets aan je leefstijl doen, voeding aanpassen, meer gaan bewegen, misschien een reinigingskuur doen. Maar waar begin je? Witharen is niet bepaald dicht naast de deur dus het komt er niet van om langs te komen. Dan is dit Video Online Consult of Webcamconsult een uitkomst. Je kunt het gesprek aangaan terwijl je gewoon thuis achter je computer, laptop, tablet of zelfs met je smartphone belt. Met Video Online Consult bestaat er geen afstand meer.

Wat kun je verwachten van dit consult?

  • Inzichtelijk gesprek over je bestaande situatie, voeding, levensstijl en medische geschiedenis.
  • We gaan praten over de mogelijke oorzaken of omstandigheden waardoor je uit balans raakt.
  • We geven je aanbevelingen en adviezen om je weer terug in evenwicht te brengen.
  • We streden naar duidelijkheid, professionaliteit, en praktische resultaten!

Wanneer je besluit om dit consult te doen klik je op de winkelwagen en betaal je vooraf de kosten.

Je krijgt dan een email van ons met een uitnodiging voor een afspraak. Telefonisch of via de email maken we de afspraak. Je kunt ook zelf de afspraak maken in de agenda. In de groene kolom onder betaald spreekuur of beeldbellen zie je de dagen en tijdstippen waarin wij beschikbaar zijn.

Wanneer de datum en tijdstip afgesproken is krijg je een email met een link die je kunt aanklikken vlak voor de afspraak.

Je komt dan in een virtuele wachtkamer. Op het tijdstip van de afspraak nodigen we je uit naar de virtuele spreekkamer en kan het consult beginnen.