Tien Tips tegen Slapeloosheid – E-boek

4.95

Het is ontegenzeggelijk waar dat een goede nachtrust van tenminste zes maar beter acht uur buitengewoon belangrijk is voor een gezonde geest en een gezond lichaam. In je slaap worden allerlei fysieke problemen opgelost en je geest wordt letterlijk en figuurlijk geledigd. De duizenden gedachten die dagelijks door je hoofd circuleren worden in de nacht gesorteerd en gefilterd zodat het stiller wordt in je hoofd. Slapeloosheid is geen ziekte maar wel een voorbode daarvan. In deze snelgids geef ik tien tips vanuit de Ayurveda om beter in slaap te vallen.

Dit is een e-boek het is direct downloadbaar na betaling.

Artikelnummer: Tien Tips tegen Slapeloosheid - Ayurveda Snelgids Volume 2. Categorieën: , , Tags: , , ,

Beschrijving

Volgens Ayurveda wordt slapeloosheid en onrustige slaap veroorzaakt door Vata dosha. Vata is verantwoordelijk voor beweging, activiteit en alle processen van ons denken. Vata is licht, snel, en luchtig van aard. Wanneer Vata in evenwichtig is, voelen we ons creatief, licht, geïnspireerd, en energiek. Wanneer Vata uit evenwicht is voelen we ons vermoeid, niet in staat om de constante stroom van gedachten te stoppen en zijn we snel angstig. We zouden kunnen spreken van een hyperactieve geest maar dan in negatieve zin.

We hebben er last van en omdat het in ons hoofd afspeelt en het is moeilijk om hier vat op te krijgen. In deze gids vertel ik tien tips hoe je grip krijgt op je gedachten en daardoor beter in slaap kunt vallen.

Dit is een e-boek het is direct downloadbaar na betaling.