fbpx

Saffraanset

Set met pure Saffraan tinctuur, zevenkruidenthee & pure Saffraan massageolie.

1. Pure Saffraan tinctuur
Saffraan heeft als bijnaam ‘zonnekruid’ en de pure saffraan die in deze tinctuur zit heeft al heel wat zonuren tot zich genomen.

Saffraantinctuur is een geweldige stimulator bij het verbeteren van je humeur, je geheugen, het matigt je verlangen naar eten en het werkt positief op je libido. Slechts een paar druppels per dag kan een enorm verschil maken.

Wat zit erin? Er zitten meer dan 150 verschillende chemicaliën in saffraan, maar de belangrijkste zijn crocetine en crocine, picrocrocin en safranal, die verantwoordelijk zijn voor de kleur, smaak en geur van saffraan. Deze verbindingen zijn allemaal sterke antioxidanten: moleculen die cellen beschermen tegen vrije radicalen en oxidatieve stress. Pure saffraan is opgelost in alcohol.

Waarvoor gebruik je het?
Saffraantinctuur gebruik je om je hersenen, je hart en je lever te beschermen.
Bovendien vermindert saffraantinctuur je eetlust en ondersteunt het daardoor gewichtsverlies op een positieve manier.

Hoe gebruik je het?
Twee maal daags 9 druppels in een glas halflauw water.

2. De Thee
In deze heerlijke immuunversterkende en energiegevende thee zitten maar liefst zeven kruiden. Dit zijn allemaal kruiden met krachtige medicinale werkingen. Daarnaast zitten er kruiden bij die werken als een afrodisiacum, zoals de geurende bloemen van jasmijn. Na talloze testen en proeverijen is deze samenstelling gevonden.

Je kunt deze thee dagelijks drinken.

Wat is het?
Zevenkruidenthee is goed voor alle dosha’s. Wanneer je niet weet wat voor type je bent, kun je op onze website een Constitutietest doen.

Wat zit erin? Berk, Hop, Hazelaar, Jasmijn, Alfalfa, Kamille en Kardemom.

Waarvoor gebruik je het?
Zevenkruidenthee kun je overdag maar ook in de avond drinken. Het is een kruidige en balancerende thee die speciaal voor alle doshatypen stimulerend werkt.

Hoe gebruik je het?
Doe een schepje thee in een theepot en giet hier kokend water op. Laat de thee tien minuten trekken voordat je het drinkt. Als maat kun je een theelepel op een liter water aanhouden. Vind je de thee te sterk, doe er dan iets meer water bij of verminder de hoeveelheid kruiden.

3. De Olie
Pure saffraan in 100% zuivere koudgeperste sesamolie. Na weken van uittesten en mezelf masseren heb ik de juiste samenstelling gevonden.

Saffraan is een kruid dat gewonnen wordt uit de saffraankrokus. Saffraan is het duurste kruid ter wereld omdat het volledig met de hand wordt geplukt. 1 kilo saffraan kost bijvoorbeeld bijna 20.000 euro, vandaar dat het vaak wordt gemengd met kurkuma vanwege de gele kleur.

De saffraan die in deze olie zit is pure saffraan uit Marokko. Een flesje bevat 100 ml.

Wat zit erin? Koudgeperste zuivere sesamolie met handgeplukte pure saffraan uit Marokko.

Waarvoor gebruik je het?
Pure saffraan massageolie gebruik je om je gezicht en hals mee in te smeren.

Hoe gebruik je het?
Doe een klein scheutje uit het flesje in je handen. Wrijf je handen in cirkels op elkaar en zorg dat de olie op deze manier wordt verwarmd. Leg nu je beide handen op je gezicht en masseer zachtjes met kleine cirkels je gezicht en hals.

63.25

Er is geen product in winkelmand!
0