fbpx

Pitta huidcrème

Wat is het?

Pitta huidcrème is een huidcreme speciaal gemaakt voor de pitta constitutie. Wil je graag weten wat je constitutie is doe dan even deze test.
Met Nadi massage werk je op alle energiebanen in het lichaam. Volgens de Ayurveda zijn er miljoenen nadis in het lichaam. Nadis zijn subtiele energiebanen die door je hele lichaam lopen en de belangrijke kanalen zijn voor de doorstroming van je levensenergie. Een open en transparant nadi netstelsel is een voorwaarde om gezond te zijn. Blokkades door onverwerkte emoties of langdurig medicijngebruik verstopt deze energiebanen waardoor je uit balans raakt. De kruiden in deze olie is specifiek gericht op het openen en laten doorstromen van de energie in deze kanaaltjes. Het flesje bevat 250 ml.

Waarvoor gebruik je het?
Je gebruikt deze verkoelende creme om de warme pitta huid te koelen en te voeden. Het heeft een helende werking doordat de kruiden uit de creme diep in de weefsels komen en onderweg eventuele blokkades kunnen wegnemen. Deze pitta huidcrème schrijf ik ook vaak voor aan jonge mensen die last hebben van acne.

Hoe gebruik je het?
Dip met je vingers een klein beetje in de huidcrème. Tik nu met je vingers zachtjes op je gezicht en zorg dat de huidcrème overal komt. Daarna alles even goed inmasseren. Wanneer je je gezicht wilt wassen doe dit dan met lauwwarm water en als je zeep gebruikt – gebruik dan biologische zeep met mate of gebruik onze Vedische zeep.

25.00

Er is geen product in winkelmand!
0