fbpx

Nasya Tailam druppelflesje van 50 ml.

Wat is het?
Nasya tailam is een kruidenolie voor de neus. De functie van de neusholte is het verwarmen, bevochtigen en filteren van de lucht die het lichaam binnenkomt voordat het de longen bereikt. Kleine vochtige haartjes aan de binnenkant van je neus helpen om stof, schimmel, pollen en andere milieuvervuilende stoffen op te vangen voordat ze de binnenste gedeelten van je lichaam kunnen bereiken.

Je neus is dus de eerste poort om alles wat niet in je lichaam thuishoort te weren. Dat wisten de oude Ayurveda mensen al heel lang en vandaar dat zij dagelijks kruidenolie gebruiken om de binnenkant van de neus goed te verzorgen. Deze kruidenolie bestaat uit zuivere sesamolie met een heel scala aan kruidenextracten en heet Nasya tailam.

Waarvoor gebruik je het?
Dagelijks toepassen van Nasya tailam helpt om je neus in optimale conditie te brengen en te houden. Verder helpt Nasya tailam ook om de spanning in je hoofd en opgebouwde stress te verlichten. Het smeert je neusholtes, verzacht, reinigt en voedt de weefsels en stimuleert bewustwording en concentratie.

Wat zit erin? In een druppelflesje van 50 ml zit zuivere sesamolie met de volgende kruidenextracten: Adhatoda vasica extract, Asparagus racemosus root extract, Berberis aristata stem extract, Caprae Lac, Cedrus deodara wood extract, Cinnamomum cassia leaf extract, Curcuma longa root extract, Cyperus rotundus root extract, Cyperus scariosus root extract, Desmodium gangeticum extract, Elettaria cardamomum seed extract, Embelia ribes fruit extract, Glycyrrhiza glabra root extract, Hemidesmus indicus root extract. Leptadenia reticulata extract, Nelumbo nucifera flower extract, Nelumbo nucifera stemen extract, Nymphaea stellata flower extract, Pavonia odorata root extract, Rubia cordifolia root extract, Solanum xanthocarpum extract, Uraria picta extract, Vetiveria zizanioides root extract en Vitex agnus-castus seed extract.

Hoe gebruik je het? Breng dagelijks 2-3 druppels in elk neusgat en daarna met de vinger inwrijven.

  • NB: Niet gebruiken bij zwangerschap, tijdens verkoudheid, griep, of sinus-infectie.

31.99

Er is geen product in winkelmand!
0