Cadeaubon: Verminder je stress met Kizhimassage

120.00

Volledige lichaamsmassage met warme kruidenolie. De kruidenolie wordt op jouw constitutie afgestemd. Dat maakt iedere abhyanga uniek. Abhyanga kan voorafgegaan worden door de svedanacabine (vergelijkbaar met een sauna) en afgesloten worden met een kruidenbad.

Abhyanga is een belangrijk onderdeel van preventieve geneeskunde. Het is een diepgaande anti-stress behandeling, verlicht spierstijfheid en pijn. Maakt diepgewortelde weefseltoxines los en herstelt het evenwicht in het geest/lichaamsproces. Laat emotionele blokkades die in het weefsel zijn opgeslagen los en zorgt voor een totale ontspanning.

In dit pakket wordt de Abhyanga vooraf gegaan door een Kizhimassage. Kizhi is een linnen of katoenen zakje met zaden of bladeren dat in de warme kruidenolie zit. Al deppend en tamponnerend gaan we met deze kruidenbuiltjes over je lichaam heen met warme kruidenolie. Dat geeft een diepe ontspanning.

Wanneer we in deze diepe ontspanning zitten wordt de behandeling vervolgd met Abhyanga voor een maximaal resultaat. Je voelt je na deze behandeling herboren.

Artikelnummer: cadeaubon_verminder_je_stress_kizhimassage Categorie: