Ayurveda Kennismakings Pakket – direct downloadbaar!

25.00

Ayurveda kennismakingspakket boordevol informatie om je gezondheid in eigen hand te nemen.
Direct downloadbaar!
Pakket Omvat: Film, E-book en Muziek album.
De film “Ayurveda, Moeder van Alle Geneeswijzen” geeft je een prachtig inzicht in het leven en werk van de Ayurveda arts dr. V.P. Mohana Kumari. De dag begint met een ritueel alvorens de eerste cliënten  binnenkomen. Verschillende aspecten  van de Ayurveda zoals de Pancha Karma en de enorme kruidentekeningen lichten een tipje van de sluier op wat Ayurveda is.

In het e-boek vertelt Cornelis zijn belangrijkste inzichten vanuit 6 verschillende invalshoeken. Inzicht en controle over emoties, voeding, stress, beweging, meditatie en slaap.  Een absolute aanrader om te lezen en natuurlijk de adviezen en tips toe te passen in je eigen leven zodat je gezond en vitaal oud wordt.

Het componeren van muziek is een van de domeinen van Vighnesh. Geboren en getogen in India en opgegroeid in Nederland kent hij als geen ander de subtiele grens tussen Oost en West. Prachtige muziek om op te mediteren, voor de yogales of als achtergrondmuziek in je praktijk.

Trailer van de film:

Meer info hieronder.

Artikelnummer: AYUPAKKET.D Categorieën: , , ,

Beschrijving

Ayurveda kennismakings pakket boordevol informatie om je gezondheid in eigen hand te nemen.
Direct downloadbaar!
Pakket Omvat:

    • Film: Ayurveda, de Moeder van Alle Geneeswijzen. Deze film heeft in diverse bioscopen gedraaid zoals Rialto in Amsterdam, ‘t Hoogt in Utrecht en Theate Odeon in Zwolle.
    • E-book: Gezond en vitaal met Ayurveda. In dit e-book krijg je alléén mijn allerbeste tips.
    • Muziek album: Yoga en meditatie via Kundalini Chakra, favoriete muziek van de Amerikaanse muziekjournalist Ronald Bridge.

Trailer van de film: