Ashwagandha

35.00

Wat is het?
Ashwaganda is de gemalen poeder van de wortel van Withania somnifera dat al eeuwenlang in de Ayurveda gebruikt wordt. Het zakje bevat 60 capsules met poeder van de wortels van deze plant. De werkzame stoffen van dit kruid zijn withanolides.

Waarvoor gebruik je het?
Ashwaganda helpt het hormonale systeem in balans brengen, versterkt de geestelijke veerkracht, werkt ondersteunend bij het inslapen, ondersteunt de functie van bijnieren en schildklier en stimuleert de seksualiteit, zowel bij mannen als bij vrouwen.  Een absolute aanrader als je lang vitaal en gezond wilt blijven.

Hoe gebruik je het?
Dagelijks in de ochtend 1 capsule. Wanneer de arts of therapeut anders voorschrijft volg je het advies van hen.

EAN:7436911588550

 

Beschrijving

Ashwagandha wordt wel de Koning onder de Ayurvedische kruiden genoemd. Het is de plant Withania somnifera waar vooral de wortel van gebruikt wordt net zoals bij gember. Het wordt voor vele doeleinden gebruikt en in talloze Ayurvedische producten verwerkt. Het is een uitstekend kruid om je algehele gezondheid te promoten. Ashwaganda helpt het hormonale systeem in balans brengen, versterkt de geestelijke veerkracht, ondersteunt de functie van bijnieren en schildklier en stimuleert de seksualiteit, zowel bij mannen als bij vrouwen. Wanneer je lang vitaal en gezond wilt blijven is dit kruid een belangrijke ondersteuner.

Extra informatie

Gewicht 10 kg